Menu
KIVID
Herenstraat 30 - 1211 CC Hilversum - T 06 - 53 67 83 74

Financieel advies

Waarom een financieel adviseur, waarom René Jansen? Daar zijn meerdere goede redenen voor te bedenken, maar de meest voorkomende is: rust. Financiële rust welteverstaan: weten waar u aan toe bent. Nu en straks.

Consequenties

De consequenties kunnen overzien van zaken die u zelf initieert, zoals bij voorbeeld het starten van een bedrijf, minder gaan werken, gezinsuitbreiding, het kopen van een huis of toch die echtscheiding. Maar ook de consequenties van zaken waar u niet voor kiest, zoals een restschuld op een woning, tegenvallende beleggingspolissen, arbeidsongeschiktheid of overlijden.

Allemaal situaties waar ik u, als financieel adviseur, in kan bijstaan en helderheid creëren. Adviezen licht ik mondeling toe en ik rapporteer in heldere en bondige overzichten. Financiële rust waarmee u op korte en lange termijn verder kunt. Een advies als basis voor een langdurige relatie.

Wie is Rene Jansen?

René Jansen
Financieel Consultant

Mobiel 06 - 53 67 83 74
renejansen@jafinco.nl

Geboren in 1963 en in 1987 begonnen in de financiele branche. De jaren daarna ruime ervaring opgedaan bij diverse verzekeraars, banken en advieskantoren. In 2003 gestart met een eigen adviesbureau:Jansen Financial Consultancy. De dienstverlening beslaat drie terreinen: integrale financiële planning, hypotheekadvies en pensioenadvies, zowel collectief als individueel. 

 

Herenstraat 30 - 1211 CC Hilversum - T 06 - 53 67 83 74| Privacyverklaring