Menu
KIVID
Herenstraat 30 - 1211 CC Hilversum - T 06 - 53 67 83 74

Hypotheekadvies

Hypotheken. Een onderwerp dat altijd het nodige stof doet opwaaien onder politici en economen. De visies lopen uiteen, de regels veranderen. Maar is al deze ophef iets om u ongerust over te maken? Helemaal niet. Profiteren van de huidige rente begint overigens een must voor iedereen te worden.

De financiering van een eigen woning vraagt van alle betrokkenen de volle aandacht. Waar het om gaat is dat u bij deze belangrijke beslissingen voldoende ondersteund wordt met een persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies.

Analyseren van uw mogelijkheden

Ik creëer het benodigde inzicht en analyseer uw mogelijkheden binnen de bestaande voorzieningen zodat u de keuzes verantwoord kunt maken. Voor nu, voor straks en veel later.

Wie is Rene Jansen?

René Jansen
Financieel Consultant

Mobiel 06 - 53 67 83 74
renejansen@jafinco.nl

Geboren in 1963 en in 1987 begonnen in de financiele branche. De jaren daarna ruime ervaring opgedaan bij diverse verzekeraars, banken en advieskantoren. In 2003 gestart met een eigen adviesbureau:Jansen Financial Consultancy. De dienstverlening beslaat drie terreinen: integrale financiële planning, hypotheekadvies en pensioenadvies, zowel collectief als individueel. 

 

Herenstraat 30 - 1211 CC Hilversum - T 06 - 53 67 83 74| Privacyverklaring