Menu
KIVID
Herenstraat 30 - 1211 CC Hilversum - T 06 - 53 67 83 74

Pensioenadvies

Pensioen is voor werknemers de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde. Als het in het verleden niet zo werd ervaren, door de komst van de Wet toekomst pensioenen vanaf 1 juli 2023 is dit onderwerp actueler dan ooit.

Pensioenadvisering vraagt om een tailor-made advies. Niet alleen voor werkgevers en werknemers maar ook voor een zelfstandig ondernemer of een directeur/grootaandeelhouder. Nu pensioen in de eigen BV niet meer mogelijk is stijgt de vraag naar fiscaal aantrekkelijke alternatieven. 

Advies met een stappenplan

Ik adviseer werkgevers, directeur/grootaandeelhouders en zelfstandig ondernemers bij (nieuwe) pensioenregelingen en begeleid bij aanpassingen of verlenging van een bestaande pensioenregeling. Hierbij wordt een duidelijke aanpak gehanteerd volgens een vooraf overeengekomen stappenplan.

Desgewenst kan het pensioenadvies worden aangevuld met professionele ondersteuning en communicatie richting de medewerkers en/of Belastingdienst.

Wie is Rene Jansen?

René Jansen
Financieel Consultant

Mobiel 06 - 53 67 83 74
renejansen@jafinco.nl

Geboren in 1963 en in 1987 begonnen in de financiele branche. De jaren daarna ruime ervaring opgedaan bij diverse verzekeraars, banken en advieskantoren. In 2003 gestart met een eigen adviesbureau:Jansen Financial Consultancy. De dienstverlening beslaat drie terreinen: integrale financiële planning, hypotheekadvies en pensioenadvies, zowel collectief als individueel. 

 

Herenstraat 30 - 1211 CC Hilversum - T 06 - 53 67 83 74| Privacyverklaring